TEHOKAS MAINOS

Mainos liikkuu aina sinne mihin itsekin LIIKUT. Olipa toimialasi mikä hyvänsä mainoksesi on esillä 24 tuntia vuorokaudessa.

LAATU

TYYTYVÄINEN asiakas on toimintamme perusta. Vuosikymmenien kokemuksemme ja laadukkaat materiaalit, sekä nykyaikaiset välineet mahdollistavat korkean laadun.

SUUNNITTELU

On sitten teippaustyö suuri tai pieni, se vaatii huolellisen suunnittelun. Yleensä suunnitteluun kuluu aikaa yhdestä kuuteen tuntia. Graafinen suunnittelu on yksi monista palveluistamme Lisää tietoa...

HELPPO JA EDULLINEN

 Tarvitset vain yrityksesi logon. Valitse paketeista sopivin. Ilman yllätyksiä ja piilokuluja. Tähän päästään jopa alle 5€/kk!!

HINTA?

No riippuu tietysti auton koosta, teipin määrästä, teipin laadusta ja monesta muusta seikasta. Vastaus on siis satasesta tonneihin. Jotta saisit vähän paremman kuvan kustannuksista tutustu seuraavaan suuntaa antavaan autoteippaushinnastoon.

PIENI
Tästä se näkyvyys lähtee, anna asiakkaidesi löytää yrityksesi
100-200€
1,67€-3,33€/kk*

Mittaukset, asennus ja takuu

Materiaalina hyvälaatuinen polymeeritarra

Mitä teipataan: esim. yrityksesi logot kylkiin

PERUS
Tällä näyt jo paremmin
300-500€
5-8,33€/kk*

Mittaukset, asennus ja takuu

Materiaalina hyvälaatuinen polymeeritarra

Mitä teipataan: Tähän hintaryhmään saat jo useampia pienehköjä tarroja eri puolille autoa

JÄTTI
kun haluat huutaa mahdollisimman kovaa!
1000-3000€
16,67-50€/kk*

Mittaukset, asennus ja takuu

Materiaalina hyvälaatuinen polymeeritarra

Mitä teipataan: esim. koko auton yliteippaus, jossa auton kaikki pinnat otetaan mainoskäyttöön, loogisesti tarraa kuluu sitä enemmän mitä autossa on kokoa

*ALV0 kk-hinta vain esimerkki: ajoneuvoteippauksen kustannukset jaettu viidelle vuodelle.Suunnittelun hinnat löydät täältä

Autoteippaus on tehokkain tapa markkinoida yritystäsi. Mainos liikkuu aina sinne mihin itsekin liikut. Olipa toimialasi mikä hyvänsä mainoksesi on esillä 24 tuntia vuorokaudessa. Se on tehokkainta mahdollista jokapäiväistä näkyvyyttä. Autoteippaus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti, joko tulosteena tai ns. läpivärjätyllä, leikattavalla materiaalilla.

Auton yliteippauksessa voidaan auton kaikki pinnat ottaa mainoskäyttöön, jolloin myös auton alkuperäinen maalipinta pysyy naarmuttomana normaalia pidempään. Autoteippauksen paras kestävyys saavutetaan käyttämällä laadukkaita ja tarkoitukseen sopivia materiaaleja.

bussin teippaus