Graafinen suunnittelu toteutetaan ainutlaatuisella ja persoonallisella tavallamme. Yrityksemme vahva visuaalisen suunnittelun ammattitaito on peräisin ajoneuvojen erikoismaalausten maailmasta. Harmonisen kokonaisuuden suunnittelu on taito, jota olemme kehittäneet kahden vuosikymmenen ajan. Yrityksen molempien omistajien erikoismaalausharrastuksesta tuli lopulta työ ja yhteinen yritys.

Suunnittelemme yrityksellesi logon, käyntikortin, esitteen, lehtimainoksen, julisteen, julkaisun tai koko visuaalisen yritysilmeen. Sommittelu, värien käyttö ja muotojen dynamiikka ovat elementtejä, joilla sijoitamme yrityksesi ensimmäiseen lähtöriviin.

Suunnittelun osuutta koko prosessissa monesti vähätellään, vaikka se on todella tärkeä, ehkä jopa tärkein vaihe. Siihen kuluu huomattava osa kokonaisajasta. Ajattelimme valaista suunnittelua ja sen eri vaiheita, jotta voisit ymmärtää paremmin miten se lopullinen työ muodostuu.

 
LOGOJEN SUUNNITTELU

Suunnittelemme erilaisia logoja ja liikemerkkejä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

1. YHTEYS JA TAPAAMINEN

Ensimmäinen tapaaminen asiakkaan kanssa yhteydenoton jälkeen. Asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit ja selventää mahdollisimman tarkkaan ideansa, se mitä hän haluaa. Mitä paremmin tiedämme ja tunnemme yrityksen ja sen taustat, sen paremmin osaamme luoda yrityksen näköiset ja mukaiset mainosmateriaalit. Meille on tärkeää, että asiakas osallistuu suunnitteluprojektiin.

2. EHDOTUKSET

Alamme suunnittelemaan mainostasi, sitä mietitään ja pyöritellään, kokeillaan eri vaihtoehtoja, värejä, muotoja jne... Paras tapa ideointiin on itse tekeminen, sieltä ne kuningasajatukset sitten pulpahtavat. Teemme yleensä 2-4 ehdotusta joihin jokaiseen paneudumme huolella. Tämä auttaa myöskin asiakastakin ymmärtämään kuinka erilaisia visuaalisia ilmeitä on mahdollista tehdä. Niistä sinun on helppo valita mieleisesi. Palaamme suunnittelupöydälle kommenttiesi perusteella.

3. OIKOVEDOS

Lähetämme 1-2 valmista versiota sinulle hyväksyttäväksi, johon on vielä tässä vaiheessa mahdollista tehdä tarvittavat korjaukset.

4. HYVÄKSYNTÄ

Saatuamme hyväksyntäsi suunnitelmallemme, alamme työstämään tarvittavia materiaaleja.

AIKA

Aikaa suunnitteluun ja sen eri vaiheisiin kuluu 1-6 tuntia. Olemme yhteyksissä sinuun jokaisessa eri vaiheessa, joten puheluja, sähköposteja ja kanssakäymisiä kertyy melkoinen määrä. Tämän toimintamallin olemme hyväksi havainneet ja asiakkailta kiitosta saaneet. Toimintamme perustanahan on TYYTYVÄINEN ASIAKAS!

KUSTANNUS

TUNTIHINNOITTELU: 70€/h +alv

URAKKAHINNOITTELU: Sovitaan suunnittelulle "könttähinta"